Wednesday, 6 April 2011

STUDY WEK !!

Tajuk ini telah diberi nama oleh kucai..Aku xtau nk tlis pa sbnarnya.haha~.Harap maaf kucai.

                 *********************

Alkisah.Minggu ni lar mggu last sblum aku memasuki musim peperiksaan.Dan mggu ni dberi nama study week.Knapa kucai mmberi nma stdy wek??Ini yg mnimbulkan sribu psoalan d ruang legar cakerawala otakku.Mgkinkah kucai tidak lnsung mnyukai mggu ini?Mgkinkah kucai tlah d sontot oleh ali dlm mggu ni?Itu.Itu.Ya..Itulah tnda tnya yg mnanya nanya d dlam kotak pmikiranku.Namun aku enggan pduli dgn kisah kucai itu.Bagi aku,mggu ni ckup layan brbanding mggu2 yg trmaktub dlm taqwim qamari.Kenapa?..

Mgkin sbab ada lptop ali kot.Aku ska lptop ni.Aku ska tgok jackass.Jackass 3D.Bru ja tgok mlm td.Sgatlah mnggiurkan.Aku syorkan ampa smua tgok.Serius best!Apa tggu lg?Layan lar..Selain itu,aku boleh online tiap2 masa.Sgt sronok.Aku ngn kucai slalu men game urban.Ali hnya mampu tgok ja.Ksian mat ali.Redha ja lar noh..Lebih2 lg,tiap2 mlm aku boleh bmain plants vs zomba.Sapa xtau game tu.Satu alam ni tau.Tmasoklah mael si alien..Sbab ada lptop ali lar aku boleh tlis blog ni.Trimas.I love u cowboy..

  ****************

sekian..aku ada slitkan video mtivasi ckit.justeru,lyan lah noh..

video



2 comments:

Ayi Akim said...

adoi... gila~~~ hahaha... tp aku tak sontot qucy ok...

nabil fikry said...

alaa..ngaku ja r mat ali.haha~ rgi ampa x ley tgok vdeo tu

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment